Våra tjänster

Homestyling

Att sälja sin bostad är en av de största och viktigaste affärer vi gör i livet. Att se över sin bostad innan försäljning leder ofta till ökat intresse, en snabbare försäljning och förhoppningsvis ett högre pris.

Vårt mål på Living by Wern är att ge våra kunder de allra bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär. Vi skapar ett koncept i harmoni med bostadens förutsättningar där allt tas i beaktning. Målet är att bostaden ska upplevas mysig och inbjudande, men också rymlig och modern. För att förmedla den känslan blandar vi allt från exklusiva designmöbler till prisvärda loppisfynd. Vi använder det som fungerar av befintlig inredning och kompletterar sedan med allt från soffor och matsalsmöbler till gardiner och ljusstakar.

Varje uppdrag är givetvis unikt och vi skräddarsyr alla stylingar, men för att förenkla konceptet har vi tagit fram ett par färdiga paketerbjudanden.

Styling liten

Merparten av befintligt möblemang används. Bostaden kompletteras sedan med lämpliga inredningsdetaljer som belysning, växter, konst, textilier och andra noga utvalda detaljer som lyfter känslan.

Styling mellan

Delar av befintligt möblemang används. Vi gör en genomgång av möblemanget i bostaden tillsammans med dig som kund och bestämmer i samråd vad som ska plockas bort och läggas till. Bostaden kompletteras sedan med enstaka möbler, till exempel fåtöljer, soffbord eller sideboards. Dessutom tillsätter vi lämpliga inredningsdetaljer som belysning, växter, konst, textilier och andra noga utvalda detaljer som lyfter känslan.

Styling hel

Lite eller inget av befintligt möblemang används. Vid en stor styling erbjuder vi en komplett möblering som anpassas efter bostaden, men också efter potentiella köpare. Ett kontor kanske blir ett barnrum och vardagsrummet och matsalen får byta plats. Finns möbler som kan passa in kan dessa användas, annars börjar vi med ett blankt papper. Stylingen görs för att maximera försäljningspotentialen och ge potentiella köpare en känsla av ”här vill jag bo”. Tänk också på att tomma bostäder vanligtvis är mycket svårsålda.

Eftersom varje bostad är unik finns ingen fast prislista för homestyling. Kontakta oss för mer information och priser.

Kom också ihåg att kostnaden för homestyling är avdragsgill. Du kan dra av hela summan som en försäljningsavgift. Läs mer om detta på www.skatteverket.se

Övriga tjänster

Inredningshjälp

De flesta av oss vet vad vi tycker om och vad vi inte tycker om. Många har också en uppfattning om hur ett hem ska kännas. Men att få ihop allt till den där harmoniska helheten kan vara en nog så svår utmaning. Lampan som i butiken kändes så rätt, kanske försvinner helt när den kommer hem. Kanske kommer inte tavlorna till sin rätt på väggen. Kanske känns rummet för trångt eller för tomt. Och vad ska man egentligen tänka på när man skaffar en ny soffa?

Living by Wern hjälper dig att lyfta hemmet lite extra! Vi inreder allt från den lilla sommarstugan till den stora villan. Inget projekt är för litet eller för stort. Vi bokar in ett kostnadsfritt första möte och lyssnar på dina idéer och behov. Sedan går vi tillsammans igenom vad ni vill ha hjälp med och ser vad som bör göras.

Kontakta oss för mer information!

Konsultation

För den som ska sälja sin bostad, men inte känner att homestyling är rätt väg att gå, erbjuder vi också en enklare konsultation.  Tillsammans vandrar vi igenom hela bostaden och ser över vad som kan göras för att öka försäljningspotentialen. Vi kommer med handfasta tips och råd om vad ni själva kan göra inför fotografering, marknadsföring och visning av bostaden. Konsultationen tar vanligtvis runt en timma.

Kontakta oss för mer information.