Om homestyling

Att se över sin bostad innan försäljning leder ofta till ökat intresse, en snabbare försäljning och förhoppningsvis ett högre pris. Tillsammans med oss på Living by Wern skapas de bästa förutsättningarna för en bra försäljning. Vårt arbete handlar om att lyfta fram rummen och visa på bostadens potential. Syftet är också att bredda bostaden rent stilmässigt för att tilltala fler kunder och rätt målgrupper. Ju fler som kan se sig själva i miljön, desto fler potentiella köpare.

Living by Wern skapar ett koncept i harmoni med bostadens förutsättningar och den tänka målgruppen. Vi inreder er bostad med möbler, inredningsdetaljer, mattor, textiler, belysning, växter och det där lilla extra som får ett hem att gnistra. Målet är att bostaden ska upplevas ombonad, tilltalande och inbjudande, men också rymlig, ljus och luftig.

Vi gör allt för få din bostad att bli så attraktiv som möjligt, men innan vi sätter igång bör bostaden vara städad och tömd på befintlig inredning (i den utsträckning vi kommit överens om), så att allt går så smidigt som möjligt vid styling och fotografering.

 

Så här går det till:

Vårt uppdrag börjar med ett kostnadsfritt offertmöte i bostaden som tar cirka 45 minuter. Tillsammans går vi igenom bostaden, dokumenterar och tar bilder och ger förslag på nivå av styling. Därefter skickas en offert och först efter att ni accepterat offerten påbörjas planering inför styling. Uppdraget slutförs vanligen först efter visning av bostaden och under tiden behåller ni samtliga möbler och inredningsdetaljer.

Kom ihåg att kostnaden för homestyling är avdragsgill, du kan dra av hela summan som en försäljningsavgift. Läs mer om detta på www.skatteverket.se.